image1 image2 image3 image4 image5


η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Είστε εδώ: Αρχική Νέα - Ανακοινώσεις Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Κ . Κ . ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΜΑΣ

Ιερές Ακολουθίες

Θρησκευτικές Τελετές

Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Κ . Κ . ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΜΑΣ

 

 

Ο Ι. Ναός , η ενορία και η πολη μας είχε την ευλογια να υποδεχθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 το πρωί τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας κ . κ . Χρυσόστομο . Μαζί με τον ποιμενάρχη μας , πήραν μέρος και άλλοι πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ο Παν/τος αρχιμ. π. Αιμιλιανός Χρήστου προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου, ο παν/τος αρχιμ. π. Χριστόδουλος Μάνιας προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου Χαλκίδος, ο Αιδ/τατος εφημέριος του Ι. Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου Βασιλικού π . Ευάγγελος Γαλάνης , ο Αιδ/τατος εφημέριος Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Μύτικα π. Δημήτριος Παλληκαρίου.

Ακόμα την ημέρα του Ψυχοσάββατου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας , ετέλεσε την Καθιερωμένη θεία Λειτουργία όπως πράττει κάθε χρόνο και μνημόνευσε τα κόλλυβα που πρόσφεραν οι πιστοί χριστιανοί λόγω της ημέρας προσφορά προσευχής των κεκοιμημένων στην θριαβεύουσα Εκκλησία μας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη μας και την πρώτη αλλά και την δεύτερη φορά παρακάθησε στην κεντρική αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού  Κέντρου του Ι. Ναού μας , ο οποίος για άλλη μια φορά είχε την άμεση επικοινωνία με το  Εκκλησίασμα.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη του , και για την τιμή , και του ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και υγεία στο ποιμαντικό του έργο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση