image1 image2 image3 image4 image5


η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Είστε εδώ: Αρχική Νέα - Ανακοινώσεις ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ιερές Ακολουθίες

Θρησκευτικές Τελετές

Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Τα  Σάββατο 28/1/2012 & ώρα 18:00 το ενοριακό μας φιλόπτωχο ταμείο διοργάνωσε για συνεχόμενη χρονιά κοπή Αγιοβασιλόπιτας για το νέο έτος 2012.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού μας κέντρου η οποία κατακλείστηκε από τους αδελφούς μας συνδρομητές & ενορίτες οι οποίο ήρθαν να στηρίξουν την κοπή της πίτας με σκοπό την ενίσχυση και την συμπαράσταση του φιλοπτώχου ταμείου της πόλεως του Βασιλικού, με  διάφορες προσφορές που δόθηκαν , αλλά και πολλά δώρα μέσα από την προσφορά από την λαχειοφόρο αγορά η οποία διοργανώθηκε από τις κυρίες της επιτροπής του φιλοπτώχου ταμείου αλλά και από τις κυρίες που γενικά βοηθούν στα έργα αγάπης  που προσφέρει άοκνα το φιλόπτωχο ταμείο.

Πολλά γλυκίσματα – τυροπιτάκια – καφές – και δώρα έγιναν από προσφορές των κατοίκων , και των καταστημάτων της πόλεως του βασιλικού και της Χαλκίδος τους οποίους και τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά θερμότατα.

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αιδ/τος εφημέριος π. Δημήτριος Παλληκαρίου του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Μύτικα εκπροσωπώντας & τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ο οποίος λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων δεν μπορούσε εκείνη την ώρα να βρίσκετε ανάμεσα μας ,  ευλόγησε την πίτα μας και μας μετέφερε τις θερμές ευχές του ποιμενάρχη μας . Ο αντιδήμαρχος του δήμου μας κ. Δημήτριος Σέρρας επικρότησε την τόσο μεγάλη προσφορά για την τοπική κοινωνία που συντελεί εδώ και πολλά χρόνια  άοκνα εκκλησία μας. Ο Αιδ/τος π. Σταμάτιος μίλησε αναπτύσσοντας το θέμα τις Φιλανθρωπίας την ανάγκη και την πραγματικότητα της σημερινής καταστάσεως η οποία εξαπλώνεται σε σοβαρή επικίνδυνη κρίση για την κοινωνία μας & ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη τους εδώ  και χρόνια προς το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο τοι Ι. Ναού που ταυτόχρονα είναι παράρτημα του Γενικού Φιλοπτώχου ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαρά και την ευλογία της Παναγίας μας.

Το φλουρί το έτυχε η δεσποινίς Ελένη Βαβουλιώτη του Ευαγγέλου.

 

Οι κοπές των Αγιο Βασιλιάτικων πιτών συνεχίστηκε και με τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων στις ……………. Και το φλουρί το έτυχε ………. Αλλά και στα εσπερινά κυρήγματα του Ιερού Ναού μας, με τυχερή την κ. Σοφία Μάρκου.

Ο Καθένας από τους τυχερούς έλαβε και από ένα αναμνηστικό δώρο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση